semester

Här bloggas det en gång i veckan ungefär =) jaja, så är det när man har jobb, karl och son =) Klaga på bara....SKAFFA ER EGNA BLOGGAR OCH UPPDATERA OFTA; SÅ KAN NI KOMMA TILLBAKA OCH TJÖTA SEN ;)
Skoja.. =)

Sitter just nu och spelar in låtar från spotify som ja ska lägga in på min mobil. Älskar att vara ute och promenera med grym musik i öronen =)


Ja vad har hänt här hemma då. Jo i lördags åkte vi ju till Alex´ farmor som fyllde 60år, så det blev lite kalas. Mycket trevligt och underbart väder, så det blev lite sol och bad för lillen. Han ÄLSKADE att bada i den lilla poolen och fick inte nog.
Ja, det var riktigt noce att få njuta av god mat och lite "semester" i två dagar.

Sedan har det varit jobb, jobb =) Men funkar bra. Jag trivs på mitt jobb, I do. Börjar dock bli alldeles för gammal =) Alla andra är väldigt mycket yngre än mig. =) Men, nu börjar ja ju plugga, så då blir det finfint. Jag plugga...hahaha :P

Nu när solen är framme får man riktigt mycket "thailandfeeling" Inte riktigt längtat innan, men nu! Åh gud, ska bli så skönt. 9 veckor i detta underbara land. 24e Jan kom nu =)
Dock händer saker på hemmafronten under tiden jag är där som jag inte hade velat missa =(  Inte mycket att göra åt saken, men trist. Skype finns :P

På söndag är det final i VM, wieee =) Bokat bord på Vasastan tillsammans med mina flickor Fia och Linda. Blir fotboll, ceasarsallad och vin. Lovely =)

Nej nu ska jag hjälpa Fia på ordning på låtsakerna.

ha det!!


Alex och Daniel badar och busar =)<3
(bild lånad av Tina)
Min älskade vackra prins! Han älskade när han fick bada själv. Kröp runt i vattnet och plaskade =)
Linde hade fixat en gammal gåstol som Alex fick leka i ibland =)

ÖL är gott!

Haha..lugna..den är naturligtvis inte öppen, Alex gillade dock att den var tokkall, vilket var gott att hålla mot ansiktet i värmen. Jag var dock bara tvungen att ta bild :P 

Kalaset börjar. Massa god mat och dricka =)
Mumma =)

Nej nu ska Daniel få datorn och jag ska sova. Ska upp tidigt och promenera innan jobbet :)

Prim har påverkat mig....jag har för fan Darin i hörlurarna nu. Hahahaha jag dör, va hände där??! =)


Kommentera här: