höst

Hej!

Det är höst i allra högsta grad. Verkligen. Ruggigt och kallt på morgonen, småkyligt under dagen och mystillfällen varje kväll. Me like!

Alex har varit lite hostig de senaste nätterna och idag har han varit väldigt hängig =( Hoppas hoppas han inte blir riktigt sjuk inför sin födelsedag.
Daniel mår inte heller bra =( Jag får passa upp på männen här hemma så de håller sig såhär eller blir bättre innan fredag. Typiskt =(

Älskar ju som sagt tradera och sitter ofta och klickar hem saker =)
Då Alex har alldeles snart en ny fin vinterjacka och termobyxor (födelsedagspresent), tänkte vi att det kunde vara bra att ha en extra overall som han kan ha i regniga sandlådor och sånt =)
Gick in på tradera för att kolla efter något. Brukar aldrig köpa något använt, men hittade en overall som var använd två månader och som jag klickade hem.
4kr :) Det kan den vara värd ;) Då kan han slita ut den med hälsan. =)Som sagt kanske inte den snyggaste, men knappt använd och i väldigt fint skick. Glöm inte att den kostade oss 4kr!! =) Liiite stor än, men i vinter ska han nog kunna slita ut den.
(Bandet i midjan är nu borttaget =))


Idag har vi haft finbesök av Tilda =) Vi åt en god kycklinggryta till lunch. Kaffe, bus och sandlådelek blev det på mätta magar.Bus bus =) =)

Idag hittade Alex ett nytt nöje. han hade väldigt roligt och var inte ens intresserad av min och Daniels middag, vilket tro mig, är stoooort! :)


Alex försvann...Aha.. Han gick in i skåpet för att hämta en potatis som han gång på gång kastade tillbaka in =)
Tillslut låg det potatisar i hela köket =) Tur att de ska skalas innan man kokning ;)Nej som sagt. Det är höst, nu blir det te i soffan framför idol med min man.


Ha det gott!