sommar, trots magsjuka i familjen

Vi börjar idag med en skön sommarbild =)
Mina män. <3
Jaha.. typiskt att man fick en släng av magsjukan. Dock tydligen bara en släng? I torsdagsmorse mådde jag helt bra igen? På jobbet gäller 48tim regeln, vilket gjorde att jag inte fick arbeta varken torsdag eller fredag, irriterande, då jag mådde bra och var redo att köra igen. Förstår dock fullkomligt regeln. Orka smitta ner hela Liseberg med msjuka ;)

Igårmorse så blev jag dock istället väkldigt rastlös, mådde ju trots allt bra, Daniel också för en gång skull (stackarn...) Så vi bestämde oss för att åka till Borås djurpark. Väl i Borås så blev det en tur till mamma och sedan en långpromenad ner till sjön istället.
Valde även att sova kvar hos henne och hade lite mys med räkor på kvällen.
Daniel kände av sin magsjuka igen och har inte kunnat äta ordentligt på en vecka nu. Inte bra!

Idag innan vi åkte hem, hade vi planerat att ta djurparken, då det inte blev av igår, men det var så himla varmt, så vi bestämde oss för att gå ner och lägga oss vid sjön istället några timmar innan hemfärd mot Göteborg.

Lillen trivdes massa och han kröp omkring både på filten och på gräset =) Han åt glass.. =) badade fötterna och myste. Fick krypa omkring naken en stund och lufta rumpan =) Inte roligt med en stor tung svettig blöja i värmen.

Framåt 3 tiden begav vi oss tillbaka till mor för lite lunch (Alex passade på att sova lite) och avslappning i skuggan på gräsmattan framför ehnnes lägenhet.
Alex fick också en stor bunke med vatten att leka med en stund innan vi begav oss mot bussen och sedan hem mot göteborg.

Haft två mysiga dagar, även om jag hade velat jobba och fått pengar, men men, magsjuka kan ingen hjälpa, så då får ta vara på de få familjedagar man har.Alex har udda sovställningar =) Vi gjorde en stor säng på golvet åt honom med massa goa madrasser. Han sov som en stick hela natten =) När han vaknade på morgonen var han tyst, så när Daniel vaknade av en slump, hittade han Alex vid våran fotände, på väg mot dörrn. Haha han ville smita ;)Myste lite på filten i skuggan =)
Första doppet =) Alex tyckte det va jättespännande och stod och plaskade med fötterna en massa =)Mor och sonPlaska plaska =)

Imorgon åker vi tiiidigt, så nu ska jag sova.

Hörs igen på måndag!!


Kommentarer:

1 My:

Åh vilka fina sommar bilder!! Hehe vilken tuffing i linnebodyn då! ;) Sötnosen!!

Kommentera här: