Aj!

Hello alla glada där ute.

Vilket väder vi har idag, ellerhur?! Grymt! Typiskt att man ska jobba, men det blir nog en del att göra ändå... det är trots allt glassväder! =)

Igår var vi som sagt på föräldragruppen igen. Fick kolla på en förlossningsfilm och sedan blev det rätt mycket frågor och snack om förlossning, smärtlindring och framförallt faktumet att vi ska spricka :) "Lika bra att vara inställda på att ni kommer gå sönder, för i 99% gör man det, men det läker fint"  jaaaaaaaaaaaa! =) Vad ska man säga. Några styggn får man kanske leva med om man vill få ut den lille antar jag. Men ajajajaja!!!

En grym låt!! -  Jah Feed i med Midnite.... bästa ever! =)

Ne nu får jag hjälpa Daniel, innan han blir galen på mig, Han vattnar alla blommor för fullt och håller på att plocka och ha sig.
 Släpp datorn då...!! Skriker han.. haha =)

Ledig

Ledig! Idag har jag verkligen fått sova ut. Gott. Daniel försvann tidigt till skolan (kurs) imorse, men jag sov till 12 =)
Lina på jobbet tog min tid idag, för vi ska på föräldrargrupp vid 17-19 =) Ska bli roligt.

Nu vet jag dessutom vad mamma ska få i morsdag present. tack Fia för den hjälpen =) (skriv ingen kommentar, då mamma kanske läser.!!..)

Igår åkte jag Fia och Linda till Ica Maxi efter jobbet och tog fram stora plånboken. varsin vagn och in bland hyllorna =)
Konstigt att jag tycker det är så kul att storhandla..haha. Det blev mycket mat, och frysen är nu fylld för minst en månad framåt. Vi ska göra detta till en vana att åka efter lön varje månad =)


Här kommer lite bilder på kläder min mor har köpt till vår bebis. Då vi inte vet än om det är en flicka eller pojke, så har det blivit rätt mycket neutrala kläder än så länge. Inga klänningar eller skjortor =)
Lite grejer är från när jag var på Ullared sist också Dit ska jag och Jenny åka snart igen,d å ska det handlas =)

Ha det toppen!!Några olika bodys.
Mamma har också stickat =) Lägg märke tilld en fina gaiströjoan =)
Mamma har stickat. Lite GAIS över den första =)

Kolla in de söta strumpskorna =)
Kolla de små strumpskorna. naww =)

Kolla jeansen =) så söta.

arg!

Ett par dagar sedan jag skrev nu. Söndag jobbade jag, men det var inte mycket att göra. Ganska skön dag efter några dagar av massor av folk i parken.

Måndagen var skön och vi sov ut länge, sedan framåt eftermiddagen åkte vi in till stan och åt lite, gick och kollade lite bebiskläder och promenerade istan. Kan inte gå särskillt mycket, eller fort för den delen. Ryggen har verkligen ställt till det för mig det sista. ARG!!

Träffade jenny en stund och fikade, mycket trevligt =)

Igår så var det entligen dags att få lite utlåtande om ryggen, då jag hade inplanerat ett möte hos min massör/sjukgymnast.
Dagen började dock mindre bra. Jag brukar inte klaga på förseningar och störningsmoment hos västtrafik, men dett agjorde mig mycket arg (hormoner...möjligt!) och slutade med ett argt klagobrev på kvällen till västtrafikskontor.

Såhär var det!:

I måndags när jag och Daniel var istan, passade vi på att gå in på västtrafikkontoret för att reda ut lite frågetecken gällande de nya kontoladdningarna. (100korten försvinner och man laddar numera på pengar på månadskorten, eller på likadana kort, men med enbart pengar om man så vill)
Då min massör håller till i Borås, passade jag på att fråga ang 100bussarna som trafikerar mellan göteborg och borås, då min mamma hade hört att man numera kan åka med de nya laddningsbara korten även på de bussarna, och sedan även på bussarna inne i borås.
Vilket stämde!
Kanon, tyckte vi och laddade på mitt månadskort med 200:- extra att då kunna åka 100bussen för. (istället för betala kontant på bussen eller tåget, som blir dyrare)

Väl på bussen på tisdag, provar jag kortet och frågar busschaföreen hur jag nu lämpligast gör.. då vi är två betalade på ett kort. Han lägger mitt kort på saken, och säger. "NEJ här finns inga pengar"
Eh, jag laddade på kortet igår säger jag, just för detta ändamålet. "Finns inga pengar säger jag ju! får jag som svar.
Jag visar kvittot som jag har kvar från gårdagens köp och han säger, "gå tillbaka dit nu då".
eh, nej..jag har en tid inbokad hos min massör och jag måste med denna bussen
För att få åka med tvingas vi nu betala kontant, den summan som det då kostade innan. (120kr)

Irriterad som jag är funderar jag på om hon som laddade på kortet mitt, har glömt sätta in pengar, men ändå dragit från mitt kontokort??! Bsetämmer mig för att gå till kontoret väl tillbaka i göteborg.

Ungefär halvvägs till borås ber busschafören "de killarna som hade problem med kontoladdningarna, komma fram"
Dessa killar sitter framför mig, varav den ena går fram och pratar med chaffören.
När han kommer tillbaka berättar han att Chaffören bad om ursäkt och sa att de hade haft pengar på sna kort, det var tydligen hans maskin som han inte hade uppdaterat!!! Skillnaden mellan dem och mig, var att han hade låtit dem åka med gratis, då deras "var utan pengar" !!

Väl i borås provar jag kortet igen, på en av stdsbussarna, och de funkar då kanon!!  Jag hade alltså visst pengar på kortet!
Lagt ut 120kr i onödan, då hela poängen från början att ladda på kortet var för den resan, då jag annars inte behöver dem, då jag använder månadskort.

Bestämmer mig för att ta itu med problemet när jag väl är hemma igen, men tänker prova en gång till på hem resan, så vi återigen väljer bussen. (Hade gärna tagit tåget annars)

Denna chaffören verkar precis lika inkompitent och vet inte hur han ska slå på maskinen för att jag ska kunna använda min maskin. Han slår då in summan som det kostar att betala kontant (vilket är mer än med korten!) och ber mig sedan lägga kortet på masinen. ( Han har alltså inte aktiverat maskinen, utan aktiverat kontantmaskinen)
Säger, nej det går inte, du har nog för lite pengar på kortet!
Du skämtar, får jag ur mig. Jag har pengar!!

Ja, de kommer nog krångla några veckor de här nya systemet svarar han mig. Och ber att få kontanter.....!!!

Jag har alltså laddat på mitt kort helt i onödan och tvingats lägga ut 240kr kontant. Idioter!!

Så nu har de fått ett arg mail!! :)


För övrigt är min rygg inte bra alls. =(  Det är bebisen som spökar och iom att den växer och kroppen omfördelar vikten (säkert sätt hur man börjar svanka som gravid) så är det bäckenet som får ta all skit. det är inte foglossning (än!!) utan helt enkelt små ryggskott som sätter sig hela tiden, då det blir för tungt för en relativt otränad rygg att bära upp en bebis.
Att sitta och börja sig är ibland ett helvete!! Fått lite tips på hur jag kan lindra det, emn att ta bort helt går inte =(
Får se hur länge jag kommer klara jobba. Ska kämpa in i det sista! Vill jobba!!!

Idag ska jag vara på glassiären, ett nytt ställe för mig. Tagit en tid idag, då jag gett bort en imorgon pga föräldrarutbildning.
men omväxling förnöjer =)

ha en toppen dag!!