höst

Hej!

Det är höst i allra högsta grad. Verkligen. Ruggigt och kallt på morgonen, småkyligt under dagen och mystillfällen varje kväll. Me like!

Alex har varit lite hostig de senaste nätterna och idag har han varit väldigt hängig =( Hoppas hoppas han inte blir riktigt sjuk inför sin födelsedag.
Daniel mår inte heller bra =( Jag får passa upp på männen här hemma så de håller sig såhär eller blir bättre innan fredag. Typiskt =(

Älskar ju som sagt tradera och sitter ofta och klickar hem saker =)
Då Alex har alldeles snart en ny fin vinterjacka och termobyxor (födelsedagspresent), tänkte vi att det kunde vara bra att ha en extra overall som han kan ha i regniga sandlådor och sånt =)
Gick in på tradera för att kolla efter något. Brukar aldrig köpa något använt, men hittade en overall som var använd två månader och som jag klickade hem.
4kr :) Det kan den vara värd ;) Då kan han slita ut den med hälsan. =)Som sagt kanske inte den snyggaste, men knappt använd och i väldigt fint skick. Glöm inte att den kostade oss 4kr!! =) Liiite stor än, men i vinter ska han nog kunna slita ut den.
(Bandet i midjan är nu borttaget =))


Idag har vi haft finbesök av Tilda =) Vi åt en god kycklinggryta till lunch. Kaffe, bus och sandlådelek blev det på mätta magar.Bus bus =) =)

Idag hittade Alex ett nytt nöje. han hade väldigt roligt och var inte ens intresserad av min och Daniels middag, vilket tro mig, är stoooort! :)


Alex försvann...Aha.. Han gick in i skåpet för att hämta en potatis som han gång på gång kastade tillbaka in =)
Tillslut låg det potatisar i hela köket =) Tur att de ska skalas innan man kokning ;)Nej som sagt. Det är höst, nu blir det te i soffan framför idol med min man.


Ha det gott!


helg

Woho! =)

Hej!

Haft den bästa helgen på länge! Var verkligen i behov av en sådan här toppen helg efter alla tråkigheter som varit på sistone.

I fredags lunchade jag och mina män med fina Linda och Mirlinda. Lite shopping blev det också =) Efter det, begav jag mig till jobbet och kvällen bestod av soffmys med min älskade.

Igår, lördag så åkte jag och mina pojkar hem till familjen Gatenheim =) Christoffer (Alex fadder) Gerda och lilla bebisen på 8 veckor Fredrika =) Mycket trevligt och Alex blev nog lite kär ;)
På kvällen åkt ejag och Hanna hem till Jenny och hade en toppenkväll. Drinkar, sällskapsspel och musik. Hanna och jag avrunda kvällen på ett dansgolv inne i stan :)

Idag, söndag har vi haft en lugnt familjedag =) Promenad, god middag och badat lillen.
Har också storhandlat, vilket var lika trevligt som alltid =) En trio som letar efter god mat och fyller kylskåp =)


Jag ska börja plugga! Woho!! =) Älskar! Så glad!! Hahha

Jag har dessutom de bästa vännerna man kan ha!

Nu ska jag och Daniel se på film =)

jaaaaaaaa

Hej!

=)
Saknat mig?

Jag kom in på skolan!!!!!!!!!!!!!!!!! woho! =) Äntligen ska man få en riktig utbildning, och sen skaffa sig ett jobb som inte är pisstider eller pissavtal som restaurang eller handel.
=)
Glllaaaaaad!

Alex mår toppen och det gör hans föräldrar också. Snart ska vi åka på vår underbara semester, min bästis ska få en bebbe och livet är toppen =)

Imorgon ska jag träffa bebisen och mamman (Priimen!) och mysa lite, sedan blir det jobb, fika med Tilda. På lördag så ska Alex få träffa sin blivande flickvän =) Och på kvällen blir det partaj.
Söndag ska jag och Linda åka och storhandla, det gapar tomt i kylen nu! =)

Snart ska jag ha myskväll med Linda, Ellie och Elin, med massa film och tacos. Längtar =) Var längesen!

Nej mannen min är på bio och sonen min sover, så nu ska jag ha myskväll med mig själv. Soffan och te. ;)

Hörs igen!!

puss