lets blogga dårå.

Lets write..

Hej!!

Jag har jobbat en massa och Daniel och Alex har varit hos Alex´ farmor i två dagar. Det var stort, då det var första gången någonsin jag var i från Alex nattetid. Saknade mina prinsar massor. Jobbade dock en massa =)

Alex blev sjuk och hade 40 grader feber, men det släppte lika fort som det kom, som tur var. Lite eftersläng av något verkar han dock ha, eller så är han bara lite i en "period" just nu, för i två dagar har han varit lite gnällig och småledsen. Min älskling som annars alltid är så glad.

Idag har vi haft finbesök dessutom. Chris (Alex´fadder) och hans fru Gerda var här på en kaffe =) Satt och tjötade några timmar, mest om barnafödande =), då Gerda snart ska få uppleva detta. Hon har gått4 dagar över tiden idag =)
De har nyligen flyttat ner till bästkusten!!!! Så det är verkligen jättekul att de också ska få en liten i dagarna =)Tre mycket fina pojkar =)

Ikväll har jag och Fia och runt halva frölunda och tittat på hus =) Bara kollat lite vad vi gillar och inte. En kaffe vid havet som alltid dessutom =) Mys!! =)

Nej nu ska jag snart sova. Fia kommer halv 9 imorgon, då blir det promenad sedan frukost, innan jobb.

Puss!

Bananas..

Hola.

Igår blev det en LIsebergsfest. Första på över två år. Men kul hade jag, väldans trevligt. Det känns idag. Harregud flicka, GÅ INTE BANANAS när du inte är 18 längre =) =)Go, glada mammor! =)  Btw...Vad söt hon är fröken My,  Harregud!! Tiitta! 

Just i skrivande stund ligger min son och karl och sover =) De har fått busa och lekt själva nu på morgonen när jag sov bort mina synder ;) Så nu nanar dem. Snart ska vi till kulltan och bada. Träna lite dyk, om lilleman minns hur det går till?!

Efter att jag nu tränar Alex på att bli en riktig fotbollssupporter ;) Så ser även Daniel till att Alex går i hans fotspår också.


Alex var jättenöjd, när han äntligen fick prova på att spela på pappas dator ;)

jobb

jobb jobb jobb och motion motion motion....så ser mina dagar ut numer =)

Alex tycker i varje fall det är ytters kul att pilla upp majs och äta. =) Han är numera en mästare på "pincetgreppet" =)


Hahah kolla in Alex hår...blivit såååå långt. Ser ut som en page...=)haha....sötnosen =)