lets blogga dårå.

Lets write..

Hej!!

Jag har jobbat en massa och Daniel och Alex har varit hos Alex´ farmor i två dagar. Det var stort, då det var första gången någonsin jag var i från Alex nattetid. Saknade mina prinsar massor. Jobbade dock en massa =)

Alex blev sjuk och hade 40 grader feber, men det släppte lika fort som det kom, som tur var. Lite eftersläng av något verkar han dock ha, eller så är han bara lite i en "period" just nu, för i två dagar har han varit lite gnällig och småledsen. Min älskling som annars alltid är så glad.

Idag har vi haft finbesök dessutom. Chris (Alex´fadder) och hans fru Gerda var här på en kaffe =) Satt och tjötade några timmar, mest om barnafödande =), då Gerda snart ska få uppleva detta. Hon har gått4 dagar över tiden idag =)
De har nyligen flyttat ner till bästkusten!!!! Så det är verkligen jättekul att de också ska få en liten i dagarna =)Tre mycket fina pojkar =)

Ikväll har jag och Fia och runt halva frölunda och tittat på hus =) Bara kollat lite vad vi gillar och inte. En kaffe vid havet som alltid dessutom =) Mys!! =)

Nej nu ska jag snart sova. Fia kommer halv 9 imorgon, då blir det promenad sedan frukost, innan jobb.

Puss!