leksaker

Hej hej gott folk.

Idag är det pingisträning igen. Vi hade ett kort uppehäll förra veckan, eftersom jag var hos mamma m.m Nu kör vi dock igen! Idag SKA kameran med! :) Så ikväll får ni se hur det kan se ut när tre veteraner tror sig kunna lira igen :)

Idag har jag och Alex varit hemma hela dagen, bara tagit det lugnt, lekt, busat och gosat en amssa. Han har fått osva i min säng alla 3 sovstunder, så kunde hans mamma passa på att sluta ögonen för en stund också =) Myspys.

I den åldern min lille är nu, snart 7 månader, så behövs inga syra onödig leksaker. De stoppar allt i munnen för att utforska. En träslev, eller en skål kan vara precis lika intressant som en speldosa te.x

Alex nya favvoleksak är:


Han har vilja den här lille manne också. Får han inte som han vill, låter han oss veta det. =)
Såhär arg blir han när han tappade sin nya "leksak" och jag inte tog upp den direkt =)=)

äta själv.

Idag har det blivit en lite, liten trip till Frölunda. Det regnade =(

Åt en lunch, och kollde lite bebiskläder. La också på min ansökan till skolan på brevlådan. HOPPAS

Idag till middag fick Alex äta själv. Han spillde i princip ingenting :) ;)

babysim

Onsdag. Lillördag. Ha, vem lurar jag, finns inget osm heter lillördag längre. Det var när man var singel, ung och partgalen. =)
Idag är det onsdag. Mitt i veckan.

Var som sagt på babysim igår. Sista gången på denna kursen. Alex fick avsluta med att dyka. Vad duktig han var. 3 dyk blev det. Han fick medalj =)
Han har verkligen, verkligen gjort framsteg i vattnet sen vi började kursen. Först tänkte jag ang babysim, att det mest var en mysig sak för hela familjen att göra. Idag ser jag på det lite annorlunda. Det är fortfarande mysigt. Vårat tisdagsnöje =) Liten tripp till mölndal varje vecka =)

Men det ger verkligen något mer. Jag märker stor skillnad på Alex beteende i vatten efter enbart denna kurs. Man jobbar med många olika övningar, som de alla har ett syfte. I grunden att bli trygga med sig själva i vattenmiljö. Han har fått träna på massa saker. Han älskar vatten och man märker att han älskar babysimmet.
Duktig är han också =) (Såklart en mamma tycker det) Sparkar med bena som han ska, lärt sig hålla andan, balansövningar, ligga och flyta alldeles själva, ja massa saker.

Så när frågan kom upp ang fortsättningskurs, tvekade vi inte. Så nästa vecka börjar han på Grodan. =)
Efter 4-5 kurser, om man går regelbundet, kommer han att kunna simma.
Jag själv har extrem stor respekt för vatten. Inte rädd, men undviker gärna höga vågor och gillar inte att känna mig otrygg på djupt vatten, så att Alex blir kung i vattnet redan från denna åldern, känns jättebra.

Tror ni jag fick med mig kameran igår då. NEJ. Åh, glömde som vanligt i väskan, i skåpet. Nästa vecka, måste jag komma ihåg =)


Nå, vad mer?
Just!
Jag funderar väldigt väldigt starkt på att bli mörkhårig igen. Trivs inte i blont, aldrig gjort. Det var mer en kul grej, för att få lite förändring jag gjorde det. Så jag är 99% säker på att bli mörk igen. Va tycker ni?Blond vs mörkhaha inte de bästa korten, men hittade inte mycket på min dator, alla ligger på den stationära.