myyyyyyys

Hejsan!!  (detta är inte heller den design jag tänkt ha. Har denna sålänge, svart va så dystert)


Fredagsmyyyyyyyys =) Jag älskar fredagar. De är bäst- Förr var jag en lördagstjej. Förmodligen för man festade jämt då :)
Nu är det dock fredagarna som är favoriter :) Daniel slutar alltid tidigt, man äter något gott, myser framför soffan (med något gott igen..haha) och sedan vet man att man får sova ut på lördagen :) Underbart.

Idag har jag fikat med mina favoriter My coh Milo, sedan blev det en tripp till stan för att träffa älskade Linda och Fia. En fika till =)
Jag är en Lattemorsa jag =)

Nu efter middagen tog jag och min lilla familj en liten promenad i kvällsmörkret =) Det är inte alls kallt idag, vilket är underbart. =)
Alex fick åka i sin bärsele, vilket han tyckte var jätteroligt. Maaaaassssssa att titta på i affären och han skrattade mot alla som pratade med honom :)
(När jag skulle ta fram bärselen, osm låg i ett skåp högt upp, ramlade även hoppgungan med de hårda fjädrarna av stål rakt i huvudet på mig. Så nu har jag en bula och och huvudvärk. =(


jaja. Nu ärd et dags för nattamat till Alex och sedan blir det soffan.

puss o hej.


Alex med sin mamma :) innan promenaden ikväll.

bästa.

Hellu!

Så var snön tillbaka, lovely...nej! Idag hade jag och Alex tnk oss en långpromenad, bort till My & Milo, men så blev det icke. Vi stannade inne och busade istället. Ville inte ut i snökaoset.

Långtråkigdag. Jag gillar våra dagliga promenader, våra återkommande fikor och strosa på torget. (Fast man kan varje affär utan och innan nu) Jag gillar det. Det är mysigt.
En lunch, lite tjöt, en kaffe, mera tjöt och så vill pojkarna ha mat. Vi har allt våra rutiner. Det är lätt jag och My som betalar David Bagares personals lön ;) Stammisar. De borde ha 10-kort eller något för oss =)

Idag blev det kokt sej och äggsås, sååå sjukt gott. Inte det nyttigaste, nej, men ack så gott. Man kan itne vara nyttig alla mål, jämt. Nej. Man ska njuta med. ;)

Fått svar från Lise...lite frågor, några missförtånd, men slutet gott. =)
Jag ska jobba på de tre enheterna jag helst ville i sommar. Inte så många timmar, vilket ja själv valt, då det känns som det är viktigare att ha mycket tid med Alex.
Nu blir det enbart 5 veckor heltid, sen resten kommer jag ligga på 2-3 dagar i veckan. Perfekt =)
Bästa är att My också ska arbeta på samma ställe, ungefär samma period, vilket är underbart. Hoppas vi får någolunda samma schema, så vi kan umgås med våra söner,(och fika!! ;) när vi inte jobbar.


Jag har nog den bästa sambon i världen :)
Idag kom han hem (en aning sent, jag började blir irriterad, för maten stod och väntade..) med en present och ett fint kort. =)
Bara sådär...  :)
På kortet stod det att han tyckt ejag skulle få koppla av och ha det gott, så kortet gällde som ett presentkort för valfri massage, valfria antal minuter ;) och i paketet låg det en badkudde, så jag skulle få njuta av ett långt varmt bad =)
Så gulligt.
Tände lite ljus och testade min nya kudde :) Åh, så gott jag hade det. Låg länge och njöt i det varma vattnet.


Nu sover våran prins, så nu ska jag varva ner lite i soffan innan jag lägger mig. Känner mig riktigt trött faktiskt. Imorgon ska jag ringa läkaren och få svar på mitt urinprov. Hoppas jag får rätt medicine, som funkar denna gången!!Titta vad som dök upp bakom min datorskärm och lekte Tittutt-leken =)


:)


Snart natti.
puss o hej.


snart

är på g med en ny design, så håll till godo med denna ett tag =)