cooling

Hej igen!

Åh, Sara S, tack för tipset. Det ska jag prova på lördag! Jättesmart med bilstolen, varför kom ja inte på det =)
Det fanns en slags stol med sele i duschen, men han är för liten för sitta där än. Ska dock absolut prova babyskyddet, och låta honom sitta där i en stor varm handduk medan ja duschar, sedan också när ja klär mig. Återkommer nästa vecka med en lägeskontroll =) om hur det gick. =)

Nu kokar kalopsen, och skafferiet är urstädat. Plockade ut alla torrvaror och städade i skåpen. Slängde två fulla pappkassor med oöppnade saker. Pasta, såser osv som gått ut. Sååå onödigt.

Idag var min syrra och hennes två döttrar på besök en stund också =) Trevligt värre.

Tog lite kort på min coola bebis i sina adidasskor och sin ena adidasjacka =) LIte häng på byxorna me ;)
                   


bad

Hello! =)

Söndagmorgon. Ja jag säger faktiskt morgon, fast att klockan är 11 =) För idag har vi sovit lääänge =) Alex vaknade 9.30. Har sovit 12 tim inatt. =) Vilken jävla lyx. Detta börjar bli skönt =)

I fredags kom Hanna hit en stund på kvällen och vi satt och drack lite vin och kollade på gamla inspelade videos på oss själva, när Alex somnat. Väldans trevligt. Sedan blev det en taxiresa in till stan och ett par glas på Vasastan. Hemma igen vid 02. Gott =)

Igår hade vi en riktig familjdag, vi tre =)
Vi gick upp vid 08, åt frukost och sedan tog på oss och gick en promenad. Sedan gick vi till badhuset och badade. Alex första gång i en pool =)
Vi har ju tänkt att börja babysim med honom nu i mars. (Har skrivit upp oss på två olika ställen, då det är så svårt o få plats) Så vi tänkte låta honom få känna på "Poollivet" lite innan, för att se om han gillade det och så.
Allt gick jättebra. Alex plaskade och tittade på alla andra barnen i poolen =) Han sa inte ett ljud, men va väldigt nyfiken på allt :)

 

Allt gick toppen. Alex gillade t.o.m duscha efteråt. Varmt och gott. Jag kunde däremot inte göra det. Var skulle jag göra av Alex?? Inte på golvet direkt. Tur att badhuset ligger nära hemmet, så jag tog mej ett långt bad och fixade mej hemma efteråt.
Något som däremot gick sååådääär var efter duschen. Ut i omklädningsrummet, som var svinkallt. Alex blev jättelessen att jag tog honom från den varma goa duschen, till ett iskallt (enligt honom) omklädningsrum. Han gallskrek!! Inte lätt att få upp skåpet, ta fram kläder, något att lägga honom på, samtidigt som man håller en blöt och hal gallskrikande bebis i famnen :)
Kände en del blickar från folk där inne. (Idioter!!) men såfort han fick på sig sina kläder blev han tyst och glad igen =)
Stackarn frös ju bara.
Nästa gång ska jag ha med mig en större (läs skitstor!!) handduk att svepa in honom i, och ha kläderna hans, redo i en påse direkt, så jag inte behöver vela med att öppna skåp och sådant efter duschen.
Man lär sig :) Inte sant?

Efter badet gick lilla familjen till cafét och åt lunch. Det var trots allt lördag, så jag unnade mej en bakpotatis med röra =) Mycket gott. Sedan tog vi kaffe och efterrätt. Satt där en bra stund och bara njöt och pratade och busade med Alex, som sedan somnade gott i vagnen på väg hem =)

Kvällen blev också i familjens tecken. Vi bakade tacopaj och gjorde fetaostsallad till. Sedan mös vi i soffan med choklad (återigen...det va lördag. hihi) framför Robinssonfinalen.
Alex somnade mätt och nöjd vid halv tio och sov som sagt 12 tim =)

En mycket trevlig helg =)

Idag kommer förhoppniongsvis syster min med döttrar hit på besök om ett tag, sedan blir det nog en promenad, och efter det resten av kvällen i hemmets trygga vrå =) Ska ta och göra storkok idag också. =) Tänkte göra en stor gryta kalops. Har sisådär 1,1 kilo kött som jag tänkte använda. Blir mååånga matlådor =)

Ha det gott folk.
Alex har kul i sin hoppgunga.