stor nu

Hola.

Nu blir det verkligen bättre med bloggningen snart. Nu har jag gjort min sista heltidsvecka på Liseberg för i år iallafall ;)
Jobbar tisdag också, sen är det enbart helger kvar fram tills Liseberg stänger i oktober, så nu ska jag kanske hinna med lite mer bloggande.

Den här veckan har Daniel börjat skolan igen, så mamma är här och passar Alex på dagarna när han är på lektioner och jag på jobbet. Hon kom i måndags och åker nog hem i början av nästa vecka.

Imorgon är det sista kvällen med jobbet utanför Liseberg för iår. Iallafall sista partydagen =) Ska blir mycket roligt!!

Alex min lilla prins. Han är så stor numera. Gud vad tiden går fort. Han har blivit så duktig på det mesta.
Han kan inte gå än, men han står jättestadigt om man håller i en hand eller om han håller sig i möbler. Han småspringer runt möblerna här hemma.

Duktigast är han dock på att förstå. Han har inte lärt sig prata än men kan säga nam nam, vilket han gör när han ska få mat =)
Sen förstår han en hel del också.

Orden han kan och vet vad det är, men kan inte säga är:  (Vi frågar vart är: ...... och så pekar han eller tittar på det man frågar efter, vissa saker går han tom. och hämtar)

Mamma
Pappa
Mormor
Milo
(Iallafall sist vi var hemma hos honom)
Lampan (Var första saken han lärde sig)
Gungan (Vi säger dock oftas, vill du gunga och då kryper han till fönstret och ställer sig upp, sedan lyfter man upp honom och han pekar och sträcker sig efter gungorna på gården)
Lelle (Välling)
Boken
Kuben (en leksak han har här hemma)
Vovve
Bilen
Spårvagn
Dansa (Då börjar han dansa =)

Sen vet han vad Jajja och Nej betyder såklart =)

Min duktiga lilla bebis =)

Kommentera här: