bye bye sim

Hallo!

Allt väl där ute? här är vi så gott som friska igen och mår toppen! Livet är allt bra ibland!

Igårkväll satt jag och gick igenom lite av min första kurs och dess innehåll. Intressant. Rättskunskap/Affärsjuridik blir det att köra igång med först. Mycket att ta in, men ska nog gå bra. Taggad till tusen!
Äntligen en utbildning i ryggen att söka jobb på, slippa skittider, ala´helger och kvällar. Woho! =)

Idag var det avslutning på babysimmet för den här kursen. Vi har valt att inte gå nästa kurs nu, då vi ändå ska åka till Thailand efter jul och tänkte ta den när vi kommer hem istället. Dock kommer vi fortsätta gå en gång i veckan och bada, för att träna på de saker vi lärt oss, så vi inte glömmer =)

Han har verkligen blivit duktig. Kurserna har faktiskt gett utdelning ändå.
Simma kan han naturligtvis inte än, men han har lärt sig hålla andan medvetet. Så så fort han dyker eller man häller vatten öve rhuvudet på honom håller han andan.
Han dyker efter leksaker (får hjälp upp till ytan, men sparkar som man ska uppåt!!)
Han har lärt sig att själv hålla fast i bassängkanten och kan även ta sig upp på land själv. Finns massa bra saker =) Nej, vi får nog ta och börja igen när vi kommer hem från resan."Namnsången" i början.
Precis innan en av övningarna. Alex har lärt sig att hålla fast sig själv medan Daniel simmar.Nu när Alex håller på att lära sig gå och går omkring här hemma hela dagarna, var det dock ganska lockande att "smita" från pappa =)Medaljutdelning på slutet =)


Idag när vi kom hem var vi sugna på fisk. Alltid lika gott och lättlagat.
Gjorde en ugnsbakad variant.

Lite salt/peppar och sedan rivet citronskal på fileérna och sedan ringlade jag lite olja över. 12 min i ugn. 200grader.Lite stekta grönsaker. Bönor, majs, rödlök, morot, gul morot, vattenkastanj och paprika.

Kall örtsås. (Sååå gott!)
En burk Cream fraiche, klick majonäs, dill, gräslök, vitlökklyfta, salt, vitpeppar, citronsaft.

Mycket fint!

Efteråt blev det en kopp kaffe och en miniglass =)


Kommentarer:

1 My:

Det är sååå bra att bara gå in på din blogg och få lite middagstips! Vi hade tänkt göra tacopajen du bjöd på i veckan. Men hur gjorde du degen?

Kommentera här: