jaja

Hej!

Varit en natt hos mor min i Borås. Jag är ju numera skriven i Borås hos mamma..!!(Pga studierna) så jag blev kallad till att göra cellprovet där.  Btw kändes ingenting! Kändes lite töntigt att vara orolig för "sticket", när man trots allt fött ett barn, alltså tryckt ut en 3,5kilos klump ut mutten ;)

Sedan lämnade jag också in min snsökan. Gud, jag kan inte ens prata om det. är så nervös. Jag kommer bli så ledsen om jag inte kommer in. Så prata INTE med mig om så blir fallet :) Men håll gärna era tummar!!! =)

Annars så gick vi en miljon affärer och kollade lite grann. Inget handlande (Spara spara spara nu!) Sedan så träffade jag en barndomskompis, som numera är sambo och boende i Borås =) Väldans trevligt!! Måste ses oftare nu! =)

Idag blir det jobb. haha känns lite underligt att min "helg" är över när alla andras börjar. Jag och Daniel går verkligen om varann. Han är i skolan mån-fre och jag jobbar fre-sön =) Dock är det inte så lång tid kvar då vi gör så nu. 5 veckor för att vara exakt.
(Spara spara pengar nu!)

Min lille prins har gått in i någon slags fas igen. Inte så jobbig sådan, men ganska intressant. Han testar sin röstkapacitet HELA tiden. Aooooiiiiiii allt vad han kan. Det skär verkligen i örorna =) haha... Ibland är det lite roligt, men lika ofta blir man så trött på det. Han testar verkligen mitt tålamod nu den lille, OCH han vet om det :)
Mammas grannar var nog glada att vi bara stannade en natt ;)

Han har också fått för sig att det är mycket mycket goare att somna i mammas famn än i sin säng, vilket han visar hela tiden. Vägrar alltså att somna i sängen om mamma hans finns tillgänglig. Gör inte så mycket än, då det är ganska mysigt. SÅLÄNGE det enbart är en fas, och han snart börjar sova sitt duktuga jag i sin säng igen!

Jag är dessutom inne i en "klicka hem saker fas" från tradera =) Haha såå kul.
Nyss vunnit de här byxorna till Alex.


Helt nya. Oanvända och med prislapp kvar. Betalade 10kr + frakt =) woho!

Kommentarer:

1 My:

Gud vad billigt!! Riktigt tuffa!! Skönt att det inte gjorde ont. Vi får ses i veckan. Saknar er =)

2 Anonym:

Så otroligt fin son du har :) Minns inte hur jag hittade din blogg men det var under graviditeten troor jag, är en gammal klass"kompis" till dig, Har också barn. En dotter på alldeles snart 9mån.

Tänkte bara säga Hej ;) Ha det fint!

Kommentera här: