morning

Hello!

Morning som Alex säger varje morgon :) Han lärde sig allt några engelska ord när vi var där nere som sitter kvar. Hello, morning och bye bye säger han =)  Hello låter lite som Hellåå och bye bye blir ofta bye bajs ;)

Nu sover prinsen lunch och Daniel duschar. Jag borde plugga. BORDE PLUGGA! Gah! Ångest! Måste verkligen sätta mig och ta tag i det idag! Bloggen bara råkade komma imellan =)

Imorse blev det mosade kokta ägg med smör och majo. Blev även lite brieost och en kopp kaffe med grädde i. Intressant att se om det här funkar, jag tvivlar starkt!

Så fort lilleman (prinsen, lilleman, bebisen kärt barn har många namn) vaknar, tänkte vi åkta till 421 och införskaffa lite regnkläder till honom. Vi har inte varit i behov av det tidigare då han helt eneklt oftas satt i vagnen när man var ute. Sen vi kom hem från Thailand är han dock stor nog att ALDRIG sitta i vagen längre. Nu är det leka till 110% som gäller när man är ute.
:) Underbart!
Vi tar som oftas inte ens vagnen när vi åker till frölunda torg längre. Alex tycker om att gå, men iof, då och då säger han "axschlaar" och vill åka på Daniels axlar :)

Åh vad jag längtar tills jobbet drar igång, ska bli så himla roligt i år. =)
Snart så :)Kommentera här: